Routebeschrijving Amsterdam

Het trainingscentrum Amsterdam van Opleidingscentrum Westpoort is goed bereikbaar met de auto (je kunt in de buurt van deze locatie gratis parkeren) en het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Voer dan dit adres in voor navigatiesystemen (klik op het adres om direct naar Google Maps te gaan):

Basisweg 29
1043 AN in Amsterdam

020 215 3090


Als je met openbaar vervoer komt
Westpoort bevindt zich op drie minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier rijden er treinen, bussen, trams en metro's. Neem de hoofduitgang en volg de doorgaande weg voor het station naar rechts. Sla bij de eerste stoplichten linksaf de Basisweg op. Westpoort bevindt zich ongeveer 200 meter verder aan je linkerhand.

Als je met de auto vanuit Haarlem komt
Rij via de N200 naar Amsterdam en neem de afslag Centrum/Westpoort (linksaf). Sla direct na de tunnel rechtsaf, dit is vlak voor de stoplichten. Volg deze weg tot deze naar links buigt. Ga hier linksaf, sla naar 100 meter weer linksaf en na 100 meter tref je Westpoort aan de linkerzijde van de weg.

Als je met de auto vanuit overige richtingen komt
Neem op de Ring A10 de afslag IJmuiden (S102) en houd op de afrit richting IJmuiden aan. Ga bij de 2e stoplichten linksaf, richting Teleport/Sloterdijk. Sla na 50 meter rechtsaf en na 100 meter weer rechtsaf. Sla na 100 meter weer linksaf en 100 meter verderop tref je Westpoort aan je linkerhand.

Print Route