Routebeschrijving Den Bosch

Het trainingscentrum Den Bosch van Opleidingscentrum Westpoort is goed bereikbaar met de auto (je kunt in de buurt van deze locatie gratis parkeren) en het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Voer dan dit adres in voor navigatiesystemen (klik op het adres om direct naar Google Maps te gaan):

Sigarenmakerstraat 4
5232 BK in Den Bosch

020 215 3090


Als je met openbaar vervoer komt
Westpoort bevindt zich op tien minuten lopen van station Den Bosch Oost. Vanaf hier rijden er treinen en bussen. Ga vanaf het station in noordelijke richting op de Bruistensingel naar de Hervensebaan. Sla na 120 meter rechtsaf naar de Hervensebaan en loop vervolgens 850 meter rechtdoor. Sla dan naar rechtsaf de Sigarenmakerstraat in. Na ongeveer 170 meter tref je Westpoort aan je linkerhand.

Als je met de auto vanuit Breda komt
Rijd op de A27 vanaf de Franklin Rooseveltlaan en volg de A27 en A59 richting de Reitscheweg in 's Hertogenbosch. Neem vervolgens afrit 20 Rosmalen vanaf de A59. Rijd verder op de Reitscheweg en neem de Balkweg richting de Sigarenmakerstraat.

Als je met de auto vanuit Eindhoven komt
Rijd op de A50 vanaf de John F Kennedylaan, rijd vanaf de A2/E25 richting 's-Hertogenbosch. Neem vervolgens afrit 20-Rosmalen vanaf de A59 en rijd op de Bruistensingel naar de Sigarenmakerstraat.

Als je met de auto vanuit Eindhoven komt
Rijd in Dukenburg de A73 op en neem de A326, A50 en A59 naar de Molenstraat in 's Hertogenbosch. Sla af bij afrit 48-Rosmalen vanaf de A59. Rijd verder op de Molenstraat en neem de Burgemeester Mazairaclaan, Tivoliweg, Aziëlaan en Balkweg richting de Sigarenmakerstraat.

Print Route