• Examen DAV-1 Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen
  • Certificaat al na een paar dagen beschikbaar
  • Cursus op de examenlocatie ook mogelijk
DAV-1 Examen

Examen en certificaat DAV-1

Het is bij Westpoort mogelijk om alleen het DAV-1 (Deskundig Asbestverwijderaar) examen af te leggen, zonder het volgen van de cursus. Het examen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Wanneer een van de onderdelen onvoldoende is, hoeft alleen dat onderdeel opnieuw gedaan te worden. Geslaagde kandidaten ontvangen het persoonscertificaat DAV-1. Het certificaat is 6 maanden geldig. Hiermee wordt aangetoond dat de certificaathouder voldoet aan de geldende voorwaarden om asbest te kunnen verwijderen. Na het behalen van het examen coacht Westpoort tijdens het verplichte mentortraject. Hierna kan gestart worden met de DAV-2 cursus.

Schrijf je direct in voor het DAV-1 examen in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. Het examen kan ook in de asbesttrailer op elke gewenste locatie worden afgenomen. 

Examen DAV-1

Examen
Het examen DAV-1 bestaat uit een theorie-examen, deze vindt plaats op de 2e cursusdag om ca. 15.00 uur. In dit geval hoef je de volledige cursus niet te volgen. Het praktijkexamen volgt de dag erop. Als je niet slaagt hoef je alleen het onderdeel dat onvoldoende is opnieuw te doen. Het DAV-examen kan alleen in het Nederlands afgelegd worden.


Naar het examen moet je een aantal zaken meenemen:
• geldig legitimatiebewijs
• bewijs afronding online instructie Adembescherming deel 1*
• certificaat Face Fit-test, max. 1 jaar oud
• werkgeversverklaring ABM (adembescherming)**
• zwembroek
• handdoek

*   Voor meer informatie zie de website van vezelveiligheid.nl, klik hier.
** Als je geen werkgever hebt, neem dan contact met ons op: 020-21 53 090.

Certificaat
Als je het theorie –en praktijkexamen met goed resultaat hebt afgerond krijg je het officiële DAV-1 Certificaat van Ascert, de Stichting Certificatie Asbest. Dit certificaat is 6 maanden geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Inschrijven
Je kunt deze week direct al examen doen! Schrijf je in voor het examen DAV-1 in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen.

Tarieven 

Deelname aan het examen DAV-1 (Theorie & Praktijk) kost € 580,-. Een herkansing voor het theorie-examen kost € 75,-. Een herkansing voor het praktijkexamen kost € 225,-.
Als je een voorleesexamen wilt doen met gebruik van een koptelefoon, in plaats van per computer, dan betaal je een toeslag van € 100,-. Het certificaat en pasje zijn bij de prijs inbegrepen.
Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Het examen kan ook in de asbest trailer op elke gewenste locatie worden afgenomen. Neem hiervoor contact met ons op: 020 - 215 3092.

 

 

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

  • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
  • Het bespaart jullie reistijd.
  • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
  • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
  • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon 

Gerda
Opleidingsadviseur

 020 215 3090
gerda@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek