• Examen DAV-2 in Amsterdam, Den Bosch, Sneek en Waddinxveen
  • Certificaat al na drie werkdagen beschikbaar
  • Cursus op de examenlocatie ook mogelijk
DAV-2 Examen

Examen en certificaat DAV-2

Het is bij Westpoort mogelijk om alleen het DAV-2 (Deskundig Asbestverwijderaar) examen af te leggen, zonder het volgen van de cursus. Het examen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Wanneer een van de onderdelen onvoldoende is, hoeft alleen dat onderdeel opnieuw gedaan te worden. Geslaagde kandidaten ontvangen het persoonscertificaat DAV-2. Het certificaat is 3 jaar geldig. Hiermee wordt aangetoond dat de certificaathouder voldoet aan de geldende voorwaarden om asbest te kunnen verwijderen. 

Schrijf je direct in voor het DAV-2 examen in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. Het examen kan ook in de asbesttrailer op elke gewenste locatie worden afgenomen. 

Examen DAV-2

Examen
Het examen DAV-2 bestaat uit een theorie-examen, deze vindt plaats op de 2e cursusdag om ca. 15.00 uur. In dit geval hoef je niet de volledige cursus te volgen. Het praktijkexamen volgt de dag erop. Als je niet slaagt hoef je alleen het onderdeel dat onvoldoende is opnieuw te doen. Het DAV-2 examen kan alleen in het Nederlands afgelegd worden.


Naar het examen moet je een aantal zaken meenemen:
• geldig legitimatiebewijs
• bewijs afronding online instructie Adembescherming deel 2*
• certificaat Face Fit-test, max. 1 jaar oud
• geldig certificaat DAV-1
• werkgeversverklaring ABM (adembescherming)**
• zwembroek
• handdoek

*   Voor meer informatie zie de website van vezelveiligheid.nl, klik hier.

** Als je geen werkgever hebt, neem dan contact met ons op: 020 – 21 53 090.

Certificaat
Als je het theorie –en praktijkexamen met goed resultaat hebt afgerond krijg je het officiële DAV-2 Certificaat van Ascert, de Stichting Certificatie Asbest. Dit certificaat is 3 jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Inschrijven
Je kunt deze week direct al examen doen! Schrijf je in voor het examen DAV-2 in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen.

Tarieven

Deelname aan het examen DAV-2 (Theorie & Praktijk) kost € 440,-. Een herkansing voor het theorie-examen kost € 75,-. Een herkansing voor het praktijkexamen kost € 225,-.
Als je een voorleesexamen wilt doen met gebruik van een koptelefoon, in plaats van per computer, dan betaal je een toeslag van € 100,-. Het certificaat en pasje zijn bij de prijs inbegrepen.
Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Let op: bij bovenstaande examentarieven gaan wij ervan uit dat de verplichte afdracht aan Ascert van € 230,- al voldaan is bij het examen DAV-1.
Doe je examen DAV-2 om je "oude" DAV-certificaat te verlengen dan moet deze afdracht nog voldaan worden.

Het examen kan ook in de asbest trailer op elke gewenste locatie worden afgenomen. Neem hiervoor contact met ons op: 020 - 215 3092.

 

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Voor vragen of een passende offerte zijn wij u graag van dienst. Bel 020 – 21 53 090 (Amsterdam), 073 – 20 53 640 (Den Bosch) of 0182 232 680 (Waddinxveen)


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek