• Jaarlijkse opfriscursus BHV in Amsterdam, Den Bosch, Sneek en Waddinxveen
  • Aandacht voor EHBO, reanimatie en brandpreventie
  • BHV incompany voor optimale afstemming op de werkplek
BHV herhaling- BHV herhalingscursus

BHV Herhaling

Als organisatie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je personeel en klanten. Het is van belang dat je één of meerdere gecertificeerde BHV-er(s) hebt die snel, deskundig en adequaat kunnen blijven ingrijpen om (erger) letsel te voorkomen. De Arbowet adviseert BHV-ers jaarlijks hun kennis en vaardigheden op te frissen waarmee hun certificering verlengd wordt.


Met de praktijkgerichte BHV herhalingscursus - Bedrijfshulpverlener van Westpoort blijven je kennis en vaardigheden op peil om effectief te kunnen handelen bij een calamiteit. In deze cursus wordt extra aandacht besteed aan het ingrijpen bij noodsituaties. Weggezakte kennis over EHBO, reanimatie en evacuatie wordt via praktijksituaties weer opgefrist.

Met de BHV herhalingscursus - Bedrijfshulpverlener van Westpoort ben je in 1 dagdeel weer helemaal bij om als BHV-er het verschil te blijven maken!

Schrijf je direct in voor de cursus in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De cursus gaat altijd door. Deze cursus verzorgen we ook in een avond.
De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. 

Heb je nog niet eerder een BHV-certificaat gehaald, volg dan de reguliere BHV-cursus.

BHV Herhalingscursus

Voor wie
De BHV herhalingscursus - Bedrijfshulpverlener is voor iedereen toegankelijk die al eerder een BHV-certificaat heeft behaald, maar zijn kennis en vaardigheden wil opfrissen. Vanuit de Arbowet wordt geadviseerd om dit jaarlijks te doen.

Resultaten
Na de 1-daagse herhalingscursus BHV - Bedrijfshulpverlener kun je:
• Signalen van een dreigende calamiteit beter herkennen
• Op verantwoorde wijze een beginnende brand bestrijden
• Levensreddende handelingen toepassen en reanimeren
• Op de juiste wijze omgaan met ontruiming en evacuatie
• Effectief communiceren met professionele hulpdiensten
• Slagvaardig optreden als BHV-er binnen je organisatie

Onderwerpen
In de praktijkgerichte BHV herhalingscursus - Bedrijfshulpverlener wordt aandacht besteed aan:
• Ontruimingsoefening
• Brand blussen
• Levensreddende handelingen en reanimatie
• Organisatie bedrijfshulpverlening
• Alarmering
• Examen

Opzet
De cursus duurt 1 dagdeel. Van 7.00 uur tot 12.30 uur. De cursus wordt afgesloten met een theorie –en praktijkexamen. Het theorie-examen vindt aansluitend plaats en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Het praktijkexamen bestaat uit diverse oefeningen die tijdens de cursus getoetst worden. Koffie & thee zijn bij de prijs inbegrepen.​

Certificaat & pas
De herhalingscursus BHV - Bedrijfshulpverlener duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een eindtoets. Als je de eindtoets haalt dan ontvang je het officiële certificaat Bedrijfshulpverlener van Westpoort. Het BHV certificaat van Westpoort is 1 jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Inschrijven
Je kunt deze week direct al je certificaat verlengen! Schrijf je in voor onze herhalingscursus in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen.

 

Tarief

Deelname aan de BHV herhalingscursus - Bedrijfshulpverlener incl. examen kost € 135,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Lesmateriaal, certificaat en pasje zijn inbegrepen.

De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. Neem hiervoor contact met ons op: 020 - 44 80 190.

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Carola van Eerde

Opleidingsadviseur

 020-4480190
Carola@westpoort.nl

 

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek