• Deelcertificaat Bedrijfshulpverlening in Amsterdam, Den Bosch, Sneek en Waddinxveen
  • Aandacht voor EHBO, levensreddende handelingen en reanimatie  
  • BHV incompany voor optimale afstemming op de werkplek
reanimatiecursus- bedrijfshulpverlening-bhv cursus

BHV levensreddende handelingen met reanimatiecursus  

Als organisatie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je personeel en klanten. Het is van belang dat je één of meerdere gecertificeerde BHV-er(s) hebt die snel, deskundig en adequaat kunnen blijven ingrijpen om (erger) letsel te voorkomen. Sommige bedrijven hebben hun BHV-organisatie zo ingericht dat eerste levensreddende handelingen en brandpreventie/ontruiming gescheiden is. Het deelcertificaat levensreddende handelingen wordt in een dagdeel aangeboden. 


Met de praktijkgerichte cursus BHV - levensreddende handelingen met reanimatiecursus van Opleidingscentrum Westpoort wordt je kennis en vaardigheden op peil gebracht om effectief te kunnen handelen bij een calamiteit. In deze cursus wordt extra aandacht besteed aan het ingrijpen bij noodsituaties, beoordelen van het slachtoffer, alarmering, eerste levensreddende handelingen en reanimatie.

Met de cursus BHV - levensreddende handelingen van Opleidingscentrum Westpoort ben je in 1 dagdeel klaar om in geval van nood het verschil te kunnen maken!


Schrijf je direct in voor de cursus in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De cursus gaat altijd door.
De cursus kan ook incompany worden georganiseerd.
 

Cursus: BHV levensreddende handelingen

Voor wie
De cursus BHV - levensreddende handelingen met reanimatiecursus is voor iedereen toegankelijk die beroepsmatig of prive bij een noodsituatie moet kunnen optreden. Medewerker of medewerkers kiezen voor deze cursus wanneer zij op de werkvloer of onderweg te maken kunnen krijgen met een incident. Het onderdeel ontruiming en brandbestrijding is voor deze medewerkers niet relevant. 

Resultaten
Na de cursus BHV - levensreddende handelingen kun je:
• Een slachtoffer benaderen en de situatie beoordelen
• Effectief alarmeren en communiceren met professionele hulpdiensten 
• Levensreddende handelingen toepassen en reanimeren

Onderwerpen
In de praktijkgerichte cursusus BHV - levensreddende handelingen wordt aandacht besteed aan:
• Benaderen en beoordelen van een slachtoffer
• Verlenen van eerste hulp bij wonden, brandwonden, ernstig bloedverlies, shock, botbreuken en oogletsel (inclusief verbinden en aanbrengen van drukverband)
• Levensreddende handelingen, reanimatie en AED
• Verplaatsen van een slachtoffer in geval van nood en stabiele zijligging
• Alarmering
• Examen

Opzet
De cursus duurt 1 dagdeel. Van 7.00 uur tot 12.15 uur. De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Het theorie-examen vindt aansluitend plaats en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Het praktijkexamen bestaat uit diverse oefeningen die tijdens de cursus getoetst worden.

Certificaat & pas
Als je de eindtoets haalt en de praktijkoefeningen zijn correct uitgevoerd,ontvang je het officiële deelcertificaat Bedrijfshulpverlener - levensreddende handelingen van Opleidingscentrum Westpoort. Het BHV - levensreddende handelingen certificaat van Westpoort is 1 jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Inschrijven
Kijk in de agenda wanneer je de cursus BHV - levensreddende handelingen gaat volgen. Schrijf je in voor onze cursus in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen.

 

Tarief

Deelname aan de cursus BHV - levensreddende handelingen inclusief examen kost € 99,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Lesmateriaal, certificaat en pasje zijn inbegrepen.

De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. Neem hiervoor contact met ons op: 020-4480190.

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Carola van Eerde

Opleidingsadviseur

 020-4480190
Carola@westpoort.nl