• ADR Klasse 1 en 7 in Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen
  • In 1 dag goed voorbereid op de examens klasse 1 en 7
  • Deelname voor €270,- incl. examens, lunch & CCV-registratie
Code 95 ADR klasse-1-en-7

Code95: ADR Klasse 1 en 7 (U01-4)

Vervoer van gevaarlijke stoffen is niet zonder risico’s. Daarom moet je als chauffeur goed op de hoogte zijn van de voorschriften en weten waarop u moet letten. Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren dienen in het bezit te zijn van een ADR-certificaat. Dit certificaat is geldig in heel Europa. De cursus ADR Klasse 1 en 7 is bestemd voor chauffeurs die klasse 1 (explosieve stoffen) en klasse 7 (radioactieve stoffen) transporteren. De cursus is geschikt voor beginners en voor chauffeurs die hun ADR klasse 1 en 7 herhalen. 

In de ADR-cursus leer je gevaarlijke stoffen te onderscheiden en je rijstijl hierop aan te passen. Het verlenen van eerste hulp en brandbestrijding komt ook aan bod. De docent bereid je in 1 dag goed voor op het examen ADR Klasse 1 en ADR-Klasse 7. In overleg plannen en regelen wij het examen voor je. Examens en aanmelding voor de code-95 nascholingsuren (7 uur) zijn bij de prijs inbegrepen. 

De cursus wordt regelmatig in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen gegeven, houd de site in de gaten, bel naar 020 448 0190 of mail naar info@westpoort.nl. De cursus gaat altijd door
De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. 

Code95: ADR Basis + Tank + Klasse 1 en 7 (U01-4)

Voor wie 
Het pakket ADR Basis + Tank + Klasse 1 en 7 is bedoeld voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren. Zowel stukgoed als in een tankwagen. De cursus is bestemd voor chauffeurs die het hele pakket of onderdelen voor de eerste keer doen (initiële module) en voor chauffeurs die onderdelen herhalen (herhalingsmodule).


Resultaten
Na de 1-daagse cursus ADR klasse 1 en 7 ben je:
• In staat zorg te dragen voor een juiste administratieve afhandeling van het vervoer
• In staat om in noodsituaties de juiste maatregelen te treffen en fysieke risico’s te voorkomen
• In staat een lading te vervoeren, rekening houdend met de voorschriften, veiligheid en eigenschappen van het te vervoeren product

Onderwerpen
In het pakket ADR klasse 1 en 7 wordt onder andere aandacht besteed aan:
• Gevarenklasse 1
• Documenten en certificaten
• Samenlading
• Specifieke voorschriften
• Gevarenklasse 7
• Verpakking, etikettering en kenmerking

Opzet & examen

De cursus duurt 1 dag. De dag duurt van 7.00 uur tot 15:00 uur

Wij doen ons uiterste best om dit aansluitend op de cursus te laten plaatsvinden, bij de dichtstbijzijnde CBR-vestiging. Helaas zijn daar niet altijd nog plekken beschikbaar. In dat geval bieden wij een andere examenmogelijkheid aan: op een andere datum of een andere locatie. Sowieso kunnen wij in overleg het examen op een andere locatie inplannen, als dat je beter uitkomt.

Tijdens de cursusdagen worden koffie, thee en lunch gratis aangeboden.

Certificaat & pas
Geslaagde kandidaten ontvangen het CBR-certificaat ADR Klasse 1 en 7 en een bijbehorend pasje. Het ADR-certificaat is vijf jaar geldig. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.


Code 95
Deelname aan de cursus ADR  Klasse 1 en 7 kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd. 


Inschrijven
De cursus wordt regelmatig in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen gegeven, houd de site in de gaten, bel naar 020 448 0190 of mail naar info@westpoort.nl

De cursus gaat altijd door.

Losse modules
Het is mogelijk de modules los te volgen of te herhalen. Bel 020-44 80 190 voor meer informatie.

 

Tarieven

Deelname aan de cursus ADR  Klasse 1 en 7 inclusief CBR-examens kost € 270,-. Een los herexamen kost € 80,- per onderdeel. 

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Examens, lunch, koffie, thee, lesmateriaal, certificaten, pasje en CCV-kosten zijn bij de prijs inbegrepen.

De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. Neem hiervoor contact met ons op: 020-4480190.

 

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Sneek of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl