• Mysterycursus Code 95
 • Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek
 • Goed voor 7 nascholingsuren
 • Slechts €99, inclusief lunch én CCV-registratie
Mystery code 95

Mysterycursus | Code 95


Het best bewaarde geheim van Westpoort
Heb jij nog een paar nascholingsuren nodig? Vind jij alles wat met het chauffeursvak te maken heeft interessant? Kan je moeilijk kiezen uit al die cursussen? Ben je prijsbewust? Dan is de Mysterycursus echt iets voor jou!

Wat krijg je?
Welke cursus je gaat volgen blijft nog even geheim, maar dat het een leuke, leerzame dag wordt is zeker. Voor slechts 99 euro ga je één van de code 95 cursussen volgen die wij aanbieden (normale prijs tussen €125 - €399), hierbij zit de lunch inbegrepen. De Mysterycursus dag is goed voor 7 nascholingsuren. Over de registratie hiervan hoef jij je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je.

Hoe werkt het?
Je schrijft je (online of telefonisch) in voor de Mysterycursus. Op de dag van de cursus meld je je bij de receptie. Dit is het moment dat je eindelijk te horen krijgt welke cursus je vandaag gaat volgen! Onze dames vertellen je waar je moet zijn en regelen de rest. Voor slechts 99 euro ga je misschien wel eens iets compleet anders doen! Wie weet heeft de digitale tachograaf na jouw Mysterydag geen geheimen meer voor jou, of weet jij precies wat je moet doen om er een gezonde leefstijl op na te houden. Of ga jij in één dag heftruck leren rijden? Boek een supergoedkope Mysterycursus en kom erachter!

Alle ins en outs van de Mysterycursus


De inhoud van de cursus blijft nog even geheim. Op de dag dat je de cursus komt volgen krijg je bij aankomst te horen welke cursus je gaat volgen! Een aantal dingen zijn wel zeker, lees hieronder (bijna) alles over jouw cursus.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. De cursusdag bestaat uit een gedeelte theorie en een praktijkdeel. Tijdens je cursus heb je de hele dag gratis koffie en thee tot je beschikking, krijg je een lekkere lunch en twee muntjes om zelf te besteden aan frisdrank of een snack (te gebruiken in de automaten).

Certificaat 
Als bewijs van deelname ontvang je het certificaat welke hoort bij de cursus die je hebt gevolgd. Het certificaat sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.

CCV-aanmelding code 95
Deelname aan deze cursus kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd. Wij verzorgen deze registratie voor je.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op een datum naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Je kan ook bellen, dan regelen onze dames de inschrijving voor je. Als je je hebt ingeschreven heb je meteen onze garantie dat de cursus doorgaat!

Voorwaarden Mysterycursus

 • Niet geldig in combinatie met de Pakketkorting Code 95.
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of promoties.
 • Niet geldig in combinatie met SOOB-subsidie.
 • De Mysterycursus is altijd een code 95 cursus.
 • Je kan geen voorkeur voor een cursus opgeven.
 • De aangewezen cursus kan niet worden gewijzigd.
 • De standaard voorwaarden, zolang niet tegenstrijdige, blijven van toepassing.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw.

Hoeveel kost de Mysterycursus? 


Het volgen van de Mysterycursus, inclusief het (eventuele) examen kost €99,-. De lunch, koffie/thee, twee muntjes voor de automaat, het certificaat, lesmateriaal, pasje en de CCV-aanmelding zijn bij de prijs inbegrepen. Alle bedragen zijn exclusief btw.  

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek