• Cursus Terminaltrekker in Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen
  • On-the-job Praktijktraining
  • Scherpe groepstarieven op locatie
Terminaltrekker

Terminaltrekker

Het werken met terminaltrekkers en de specifieke arbeidsomstandigheden op de haven- en bedrijfsterreinen waar dit gebeurt kunnen grote risico’s met zich meebrengen. Een gedegen cursus is dan ook noodzakelijk om ongevallen te vermijden.

De cursus Terminaltrekker wordt incompany georganiseerd.

Terminaltrekker

Voor wie
Deze cursus is gericht op medewerkers die een terminaltrekker gebruiken bij overslagbedrijven en haventerminals en is zowel geschikt voor mensen met een redelijke mate van bedieningservaring als voor medewerkers die in de toekomst als terminaltrekkerchauffeur gaan werken.

Resultaten
In deze cursus worden aanwijzingen gegeven voor een veilig en verantwoord gebruik van de terminaltrekker en overige technische voorzieningen en worden de specifieke bedieningsvaardigheden geoefend. Na het volgen van deze cursus ben je op de hoogte van de Arbo-regels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden, het gebruik van de terminaltrekker, en kan je deze toepassen in de praktijk.

Opzet & Examen
De cursus Veilig werken met de Terminaltrekker duurt één dag en wordt afgesloten met een examen.

Certificaat
Deelnemers die slagen ontvangen het officiële Westpoort-certificaat Terminaltrekker. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Locatie
Wij verzorgen deze cursus alleen op locatie. In overleg stellen we graag een datum en tarief vast.

Tarief

De cursus Terminaltrekker wordt incompany georganiseerd. Het tarief hangt af van de locatie, het aantal deelnemers en het niveau van de kandidaten.
Neem contact met ons op voor een passende offerte: 020 - 4480190.

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Carola van Eerde

Opleidingsadviseur

 020-4480190
Carola@westpoort.nl