- Heftruckexamen voor ervaren chauffeurs

- In één uur je Heftruckcertificaat verlengen

- Elke week in Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen, ook voor Reachtruck

ervaringscertificaat reachtruck

Ervaringscertificaat (examen) Heftruck/Reachtruck

Om beroepsmatig als heftruck- of reachtruckchauffeur actief te blijven is het belangrijk dat je kennis en vaardigheden up-to-date blijven en regelmatig getoetst worden. Hiermee behoud je je certificering. Aangezien je al de nodige ervaring als chauffeur hebt kun je bij Westpoort de versnelde certificeringstest doen. Minder ervaren chauffeurs wordt aangeraden de dagcursus te volgen. 

In de versnelde certificeringstest wordt in 1 uur zowel je theoriekennis als je praktijkvaardigheden beoordeeld. Als beide onderdelen voldoende zijn dan ontvang je het vernieuwde heftruck- of reachtruckcertificaat. Dit certificaat is weer 5 jaar geldig.

Neem met ons contact op om een afspraak te maken via 020 44 80 190 (Amsterdam) of 073 20 53 640 (Den Bosch). We kunnen het ervaringscertificaat bijna dagelijks aanbieden in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen waarmee je weer 5 jaar vooruit kan! Je kunt beide testen ook na elkaar afnemen.

Natuurlijk kunnen we deze versnelde certificeringstest ook incompany verzorgen.

Ervaringscertificaat Heftruck/Reachtruck

Voor wie
De versnelde certificeringstest is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruckchauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Minder ervaren chauffeurs wordt aangeraden de dagcursus te volgen. 

Resultaten
Na de versnelde certificeringstest EVC Heftruck (1 uur) ben je:
• Op de hoogte van verplichtingen en regelgeving
• In staat veilig en beheerst de vorkheftruck te bedienen
• Bekwaam om conform de Arbo-wet een vorkheftruck te besturen
• Weer voor een periode van 5 jaar gecertificeerd

Onderwerpen
In de versnelde certificeringstest EVC Heftruck wordt aandacht besteed aan:
• Actuele kennis over verplichtingen en regelgeving
• Vaardigheden om de vorkheftruck te bedienen
• Vaardigheden om de vorkheftruck te besturen

Opzet
Deze test duurt ongeveer één uur. In overleg plannen we een geschikt tijdstip. Het is ook mogelijk om op één dag de test voor heftruck én reachtruck af te leggen.
De ervaringscertificering kan ook bij jouw organisatie/ op locatie uitgevoerd worden, als er een gekeurde heftruck en/of reachtruck en een geschikte praktijkruimte beschikbaar zijn. Het tarief hangt af van de locatie en het aantal deelnemers.

Certificaat
Als je voor de test zowel de theorie als de praktijk met goed resultaat hebt afgerond ontvang je het Heftruck- of Reachtruck certificaat van Westpoort. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Inschrijven
Neem met ons contact op voor het maken van een afspraak via 020 44 80 190 (Amsterdam), 073 20 53 640 (Den Bosch) of 0182 72 75 65 (Waddinxveen)

Tarieven

Deelname aan de Ervaringstest Heftruck of Reachtruck kost €85,- exclusief BTW.

De ervaringscertificering kan ook incompany worden georganiseerd. Hiervoor moet op de locatie er een gekeurde heftruck en/of reachtruck en een geschikte praktijkruimte beschikbaar zijn. Het tarief hangt af van de locatie en het aantal deelnemers. Nee
m hiervoor contact met ons op: 020-44 80 190.

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Carola van Eerde

Opleidingsadviseur

 020-4480190
Carola@westpoort.nl