• Zo geregeld: boek online of bel ons 
 • Voordelige all in prijs van €125
 • Je certificaat direct op zak
 • Mogelijk om incompany te doen
Cursus veilig werken met lachgas

Cursus veilig werken met lachgas


Je hoort steeds vaker op het nieuws dat bestelbusjes en auto's door de politie van de weg worden gehaald omdat ze lachgas vervoeren. Het niet veilig vervoeren van lachgas is tegen de wet. Het vervoeren van meer dan twee kilo lachgas is alleen toegestaan onder strikte voorwaarden, omdat lachgas onder het besluit van gevaarlijke stoffen valt. Waar moet je nou precies op letten? Wat zijn de regels en voorwaarden voor een lachgas tank vervoeren? Hoe kun je veilig omgaan met lachgas? En, hoe werk je veilig met lachgas? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens onze cursus Veilig werken met lachgas.

Boek direct en voorkom boetes!
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op een datum naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Je kan ook bellen en dan regelen onze dames de inschrijving voor je. Als je je hebt ingeschreven heb je meteen onze garantie dat de cursus doorgaat! Zie je de door jou gewenste datum er niet bij staan? Bel ons gerust op, wij kunnen altijd een op maat gemaakt programma maken voor jouw bedrijf!

Neem contact op met vestiging Amsterdam

020 448 0190

Neem contact op met vestiging Den Bosch

073 205 3640

Neem contact op met vestiging Waddinxveen

0182 232 680

Cursus veilig werken met lachgas


Voor wie is deze cursus bedoeld?
De cursus Veilig werken met lachgas is voor mensen die beroepsmatig in aanraking komen met lachgas. Moet jij lachgas vervoeren? Of verplaatsen in het magazijn? Misschien wil jij gewoon meer weten over hoe je veilig om kan gaan met lachgas. Voor iedereen die graag meer wilt weten over hoe je veilig omgaat met lachgas is deze korte stoomcursus ideaal.

Wat leer je in deze cursus?

 • Verplichtingen en regelgeving
 • Algemene kennis gevaarlijke stoffen
 • Verpakkingsvoorschriften
 • Algemene voertuig- en persoonlijke uitrusting
 • Classificatie en etikettering van gevaarlijke stoffen
 • Voorkomen en bestrijden van ongevallen

Dagprogramma
De cursus duurt drie uur, van 12.00 tot 15.00 uur. We sluiten de dag af met een theorie-examen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker te maken dan nodig en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag gratis koffie en thee.

Certificaat en pas
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het certificaat Veilig werken met lachgas en een bijbehorend pasje. Het certificaat krijg je direct mee (mits de factuur voldaan is), als je via een bedrijf komt sturen wij je certificaat en pasje zo snel op naar je bedrijf.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op een datum naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Je kan ook bellen en dan regelen onze dames de inschrijving voor je. Als je je hebt ingeschreven heb je meteen onze garantie dat de cursus doorgaat! Zie je de door jou gewenste datum er niet bij staan? Bel ons gerust op!

Hoeveel kost deze cursus?


Deelname aan de cursus Veilig werken met lachgas kost €125 (exclusief btw), inclusief gratis koffie en thee, het certificaat en pasje.

Doe je deze cursus liever incompany? Neem dan contact op met Lisa: 020 448 0190.

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

 • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
 • Het bespaart jullie reistijd.
 • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
 • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
 • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Melissa
Opleidingsadviseur 

073 205 3640
melissa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Ralph
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
r.bialy@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek