• Opleiding Magazijnmedewerker in 1,5 dag in Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen
 • In één klap Heftruck, Reachtruck & Orderpicker halen
 • Al voor €250,- incl. lesmateriaal, lunch, certificaten & pasjes
Magazijnmedewerker

Word gecertificeerd magazijnmedewerker in anderhalve dag

Werk jij in een magazijn of ga je binnenkort aan de slag als magazijnmedewerker? Misschien wil je wel je kans op de arbeidsmarkt vergroten! De cursus magazijnmedewerker van Westpoort is de ideale combinatie om iedereen bij te scholen tot magazijnkoning. In slechts anderhalve dag ben jij goed opgeleid om de heftruck, de reachtruck én de orderpicker veilig en beheerst te besturen. Waarom je zo’n heftruckrijbewijs, orderpicker certificaat of reachtruck certificaat eigenlijk nodig hebt? Omdat veilig werken voorop staat. Tijdens deze cursus magazijnmedewerker doe je theoretische kennis op en oefen je de praktische vaardigheden, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan. Je leert veilig en beheerst met de heftruck, reachtruck en orderpicker te rijden. Op deze manier blijf je altijd meester over het magazijn.

Alle ins en outs van de cursus magazijnmedewerker
Deze magazijnmedewerker opleiding bestaat uit een theorieblok waarin bijvoorbeeld veiligheid, wetgeving en gevaarlijke situaties aan bod komen. Om je certificaat te kunnen halen maak je aan het einde van het theorieblok een theorie-examen. Dit doe je voor alle drie de onderdelen. Na de theorie ga je praktijkoefeningen doen, het leukste deel. Zelf de heftruck, reachtruck en orderpicker op! In de praktijkruimte leert onze instructeur je diverse rij-oefeningen, waarbij veilig en beheerst rijden centraal staat. Dit deel sluit je af het praktijkexamen. Haal jij dit? Dan heb jij je magazijnmedewerker certificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om met de heftruck, reachtruck én orderpicker te rijden! Zo snel kan het gaan.

Snel, makkelijk en leuk
Met deze cursus van Westpoort ben je al in anderhalve dag goed opgeleid en loop je, als het even meezit, aan het einde van de tweede dag met een certificaat magazijnmedewerker op zak de deur uit! Schrijf je direct in voor deze cursus in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De cursus gaat altijd door en is €250,- inclusief lesmateriaal, lunch, certificaat & pasje.

Westpoort, de specialist in heftruck certificaten

 • Heftruck, reachtruck en orderpicker in Amsterdam, Den Bosch en Waddinxveen.
 • Bij Westpoort kun je bijna dagelijks het heftruck certificaat halen.
 • In de ruime praktijkloods van 1.000 m2 verzorgen wij ook vele andere cursussen.
 • Deze opleidingen kunnen ook incompany verzorgd worden.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De cursus magazijnmedewerker is bedoeld voor professionals die tijdens hun werk gebruikmaken van een heftruck, een reachtruck en/of een orderpicker. Alleen medewerkers vanaf 18 jaar mogen op de werkplek zelfstandig met een orderpicktruck werken.

Dagprogramma
De cursus duurt ongeveer anderhalve dag, de eerste dag begin je om 7 in de ochtend tot 15 uur en de tweede dag heb je van 12 tot 15 uur les. Tijdens deze cursus staat zowel de theorie als de praktijk centraal. Bij alle drie de onderdelen sluit je de theorie af met het bijbehorende theorie-examen. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit, waarna we deze vaardigheden in het praktijkexamen gaan toetsen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje. Leuk toch?

Wat kan je na deze 1,5-daagse cursus?

 • Verplichtingen en regelgeving.
 • Veilig en beheerst de machines bedienen.
 • Bekwaam om volgens Arbowet de machines te besturen.


Welke onderwerpen behandelen we?

 • Belading en belasting.
 • Rijklaarcontrole.
 • Techniek.
 • Besturing en gebruik van de machines.
 • Veiligheid en Arbowet.
 • Lastbehandeling en technische bediening.
 • Ergonomie.
 • Toepassing veiligheids- en verkeersregels.
 • Controle en onderhoud.
 • Batterij wisselen en opladen.
   

Het certificaat
Als je de cursusdagen hebt gevolgd en de examens met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het certificaat Magazijnmedewerker (dit certificaat omvat ook de certificaten voor Heftruck, Reachtruck en Orderpicker). Dit certificaat is vijf jaar geldig. Het certificaat en je pasje sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 020 448 0190.

Tarief

Deelname aan de cursus Magazijnmedewerker incl. examen kost € 250,00. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Lesmateriaal, koffie/ thee, lunch, certificaat en pasje zijn inbegrepen.

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

 • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
 • Het bespaart jullie reistijd.
 • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
 • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
 • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Susanne
Opleidingsadviseur 

 073 205 3640
susanne@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Thomas
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
thomas@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek