Over Westpoort

Cursussen en examens gericht op veiligheid en mobiliteit.

Opleidingscentrum Westpoort biedt cursussen en examens aan gericht op veiligheid en mobiliteit. Van VCA tot Asbest en van BHV tot Code95, bij Westpoort kunt u snel terecht voor een vakopleiding op maat. Op goed bereikbare locatie nabij Amsterdam-Sloterdijk, Den Bosch en Sneek, bieden wij volledig verzorgde bedrijfspakketten aan én open instroomcursussen, ook ideaal voor ZZP'ers.

"Veel diploma’s en certificaten zijn verplicht om aan het werk te kunnen. Onze jarenlange ervaring leert echter ook dat in de dagelijkse praktijk het werk altijd voorrang krijgt. Daarom staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal in onze aanpak. Laat uw planning of beschikbaarheid de cursusdag bepalen, en niet andersom. Voor ons telt maar één ding: cursisten snel en kwalitatief goed opleiden." 

Myrella Sterk

Myrella Sterk, oprichter Westpoort

Cursusaanbod
Opleidingscentrum Westpoort focust op cursussen en opleidingen gericht op veiligheid en mobiliteit. Veel cursussen worden met grote regelmaat aangeboden, zoals Hef- en reachtruck, VCA, Code95-nascholing en diverse Asbest-opleidingen. Treft u een cursus niet direct aan in onze agenda, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Opleidingscentrum Westpoort of over de cursusmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 44 80 190, 073 20 53 640 of stuur ons een bericht via het Contactformulier.

Referenties