• Je kan bij ons dagelijks terecht
 • Zo geregeld: boek online of bel ons op
 • Voordelige all inclusive prijs van €195
 • Je certificaat binnen no time op zak
hoogwerker

Je hoogwerkercertificaat halen?


Werken op hoogte brengt grote risico's met zich mee. Er is sprake van werken op hoogte als de afstand boven de grond meer dan 2,5 meter is. Hierbij gebeuren nog altijd veel ongevallen, zoals het kantelen van een hoogwerker of vallen van grote hoogte. Ongelukken die je met een gedegen praktijkcursus kunt voorkomen.

Wat staat je te wachten?
In deze cursus staan een zorgvuldige voorbereiding en een veilige werkwijze centraal. Je doet theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarmee je in balans blijft op de hoogwerker. We gaan je in één dag zo goed mogelijk voorbereiden op het examen. Meteen na de theorie vindt het examen plaats, zodat het nog vers in het geheugen zit als jij examen gaat maken. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die jij nodig hebt. Hoe? Door onze cursussen laagdrempelig te houden! We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt: zo geleerd, zo gedaan.

Alle ins en outs van de hoogwerkercursus


Voor wie is deze cursus bedoeld?
De Hoogwerkercursus is voor professionals die tijdens hun werk gebruikmaken van een hoogwerker. Deelname is in overeenstemming met de Arborichtlijn om risico’s op (en boven) de werkvloer beheersbaar te maken.


Wat kan je na deze eendaagse cursus?

 • Veilig werken met de hoogwerker.
 • Efficiënt werken met de hoogwerker.
 • Met diverse typen hoogwerkers aan de slag.

Welke onderwerpen behandelen we?

 • Veiligheidseisen
 • Arbowet
 • Stabiel opstellen
 • Controle en onderhoud
 • Modellen en typen
 • Bediening en gebruik

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. In deze opleidingstaat de theorie en praktijk centraal. De cursus sluit je af met het officiële examen.Op deze manier is alle kennis nog vers is het geheugen en is de kans op een goed resuItaat groot. 

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch , koffie en thee en twee muntjes om zelf te besteden aan frisdrank en/of een tussendoortje. Leuk toch?

Examen
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond krijg je het officiële Westpoort certificaat Veilig werken met de Hoogwerker. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Wij sturen je certificaat en pasje binnen enkele werkdagen naar je toe.

Code 95
Deelname aan de cursus Veilig werken met de Hoogwerker is goed voor 7 nascholingsuren. Wij verzorgen deze registratie voor je, als je dit hebt aangegeven.


InschrijvenJe kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 020 448 0190.

Hoeveel kost de cursus Hoogwerker? 


Het volgen van de Hoogwerkercursus inclusief het examen kost €195. De lunch, koffie/thee, twee muntjes, het certificaat, lesmateriaal, pasje en de CCV-aanmelding zijn bij de prijs inbegrepen. Alle bedragen zijn exclusief btw. 

Hoogwerkercursus bij u op locatie?
Neem dan contact op met met één van onze dames: 020 448 0190.

Doe jij deze cursus voor de code 95?
Als je meerdere cursussen boekt kun je profiteren van onze pakketkorting!

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

 • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
 • Het bespaart jullie reistijd.
 • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
 • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
 • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Melissa
Opleidingsadviseur 

073 205 3640
melissa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Ralph
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
r.bialy@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek