• Cursussen en examens DAV & DTA op elke locatie
  • Bespaar reistijd en reiskosten
  • Maatwerk mogelijk
Asbest trailer op locatie

Asbest trailer op locatie

Met de mobiele asbesttrailer is het mogelijk om asbestcursussen te volgen op locatie. In de asbesttrailer van Westpoort kunnen zowel praktijkcursussen gegeven worden als theorie- en praktijkexamens afgenomen worden. Door de mobiliteit en het gemak kan op elke gewenste locatie en elk gewenst moment een asbestcursus worden gevolgd. De asbesttrailer is als examenlocatie goedgekeurd door de certificerende instelling DNV-GL.

Kies voor een opleiding in onze unieke asbesttrailer. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op: 020  21 53 090. 

Asbest trailer op locatie

Voor wie
De asbesttrailer is uitermate geschikt als je cursussen en examens DAV en DTA wilt aanbieden op je eigen locatie, zodat je medewerkers besparen op reistijd –en kosten.

Resultaten
Het voordeel van cursussen en examens DAV en DTA in de mobiele asbesttrailer:
• Je kunt de cursus eenvoudig bij jezelf of op elke gewenste locatie afnemen
• De asbesttrailer kan zowel als theorie als praktijklokaal ingezet worden
• Je medewerkers besparen reistijd en reiskosten

Onderwerpen
In de asbesttrailer wordt het reguliere cursusprogramma DAV-1, DAV-2 of DTA afgenomen. Zowel qua theorie als praktijk. Dit geldt ook voor de herhalingscursussen DAV of DTA. Na de cursus kan in de asbesttrailer ook het DAV-1 examen, DAV-2 examen of DTA examen worden afgenomen.

Opzet & examen
De cursussen DAV en DTA worden, zowel qua theorielessen als praktijklessen, in de asbesttrailer afgenomen. Daarna kan ook het theorie –en praktijkexamen in de asbesttrailer worden afgenomen. De locatie van de cursussen kan in overleg bepaald worden.
Tijdens de cursusdag kan in overleg koffie, thee en lunch worden aangeboden.

Certificaat & pas
Als je de cursus DAV of DTA hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond krijg je het officiële DAV of DTA certificaat van Ascert, de Stichting Certificatie Asbest, en je pasje. Westpoort verzorgt de bijschrijving in het persoonsregister. Het certificaat en pasje worden binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Inschrijven
Voor het organiseren van een cursus of examen DAV of DTA in de mobiele asbesttrailer van Westpoort kun je bellen met 020 – 21 53 090.

Tarieven

Voor het organiseren van een cursus of examen DAV of DTA in de mobiele asbesttrailer van Westpoort kun je bellen met 020 – 21 53 090.
Het tarief is in overleg met onze opleidingsadviseurs.

 

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

  • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
  • Het bespaart jullie reistijd.
  • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
  • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
  • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon 

Gerda
Opleidingsadviseur

 020 215 3090
gerda@westpoort.nl