• Je kan bij ons snel terecht
  • Zo geregeld: boek online of bel ons
  • Voordelige all inclusive prijs van €150
  • Je certificaat binnen no time op zak
BHV Turks

Haal je BHV diploma met een Turkstalige BHV cursus


Is het hebben van bedrijfshulpverlening verplicht voor werkgevers? Ja, zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel en de klanten. 
Als de medewerkers een BHV diploma hebben, dan is een bedrijf goed voorbereid op ongevallen, brand en ontruiming van het pand. Het kan natuurlijk zo zijn dat niet iedereen binnen het bedrijf Nederlands spreekt. Speciaal voor internationaal georiënteerde bedrijven geven wij de BHV cursus Turks. In deze praktijkgerichte BHV cursus leiden wij je op om effectief te kunnen handelen bij een calamiteit. Herkennen van belangrijke signalen is namelijk belangrijk, net als eerste hulp verlenen, mensen reanimeren, een beginnende brand blussen, een pand ontruimen en communiceren met professionele hulpdiensten. 

Alle ins en outs van de BHV cursus Turks
De BHV cursus duurt één dag, je begint om 7.00 uur ’s ochtends en eindigt je dag om 15.00 uur. Het eerste deel van de BHV training concentreert zich op het verlenen van eerste hulp bij ongelukken, waarbij je de geleerde theorie ook in de praktijk leert toepassen. Vervolgens leer je alles over brandbestrijding, waarbij je daarna met de groep een echte brand gaat blussen. Na het laatste onderdeel ‘ontruimen’, ga je het officiële BHV examen in de Turkse taal afnemen. Haal jij dit? Dan heb jij je BHV diploma in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om potentieel levens te redden! Zo snel kan het gaan. 

Snel, makkelijk en leuk
Met bedrijfshulpverlening Turks van Westpoort ben je in één dag goed opgeleid om een groot verschil te maken bij calamiteiten. Als het even meezit, loop jij aan het einde van de dag gecertificeerd voor BHV de deur uit! Je BHV diploma halen was nog nooit zo makkelijk. Schrijf je direct in voor deze cursus in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De cursus gaat altijd door en is €150,- inclusief lesmateriaal, lunch, certificaat & pasje. De BHV cursus Turks kunnen wij ook incompany organiseren.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De BHV cursus Turks is voor iedereen die zich binnen een organisatie wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener, maar de Nederlandstalige cursus niet kan volgen. Deze opleiding is ook geschikt voor iedereen die graag wilt weten hoe je eerste hulp biedt bij ongelukken. 

Dagprogramma
De Turkse bedrijfshulpverleningcursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. De cursus sluit je af met een theorie- en praktijkexamen. Het theorie-examen vindt aansluitend plaats en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Het praktijkexamen bestaat uit diverse oefeningen die wij tijdens de cursus toetsen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje. Leuk toch?

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
▪ Signalen van een dreigende calamiteit beter herkennen.
▪ Op verantwoorde wijze een beginnende brand bestrijden.
▪ Levensreddende handelingen toepassen en reanimeren.
▪ Op de juiste wijze omgaan met ontruiming en evacuatie.
▪ Effectief communiceren met professionele hulpdiensten.
▪ Slagvaardig optreden als BHV'er binnen je organisatie.

Welke onderwerpen behandelen we?
▪ 
Ontruimingsoefening.
▪ Brand blussen.
▪ Levensreddende handelingen.
▪ Reanimatie.
▪ Organisatie bedrijfshulpverlening.
▪ Alarmering.

Examen
Aan het einde van de cursusdag ga je aansluitend examen doen. Je neemt het examen af op de computer. Je moet 40 meerkeuzevragen beantwoorden, hier mag je maximaal 60 minuten over doen. Je moet 65% van het totaal aantal te behalen punten goed hebben om te slagen. Bij een computerexamen is de uitslag direct bekend.

Het certificaat
Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je jouw BHV pasje direct mee. Jouw certificaat sturen wij binnen een paar werkdagen naar je op. Dit certificaat is één jaar geldig.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 020 448 0190.

Hoeveel kost deze Turkstalige BHV cursus?


Deelname aan de BHV cursus Turks kost €150,- (exclusief btw), inclusief gratis koffie en thee, een lekkere lunch, het examen, certificaat en pasje.

Doe je deze cursus liever incompany?

Neem contact op met vestiging Amsterdam

020 448 0190

Neem contact op met vestiging Den Bosch

073 205 3640

Neem contact op met vestiging Waddinxveen

0182 232 680

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

  • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
  • Het bespaart jullie reistijd.
  • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
  • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
  • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Susanne
Opleidingsadviseur 

 073 205 3640
susanne@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Thomas
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
thomas@westpoort.nl