• Je kan bij ons snel terecht
 • Zo geregeld: boek online of bel ons 
 • Voordelige all inclusive prijs van €150
 • Code 95: 7 nascholingsuren
Code95-cursus-lading-zekeren

Lading zekeren | code 95


Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het deugdelijk en veilig vervoeren van je lading. Het op de juiste wijze zekeren van de lading is hierbij van groot belang. Het schuiven van de lading is één van de grootste oorzaken van ongelukken met vrachtauto's. Het letsel en de beschadigingen die hierbij ontstaan, zijn vaak enorm. Op het onjuist zekeren van een lading staat niet voor niets een hoge boete. Met de juiste kennis kun je verantwoord de weg op en je lading goed en veilig zekeren.

Deze cursus staat in het teken van bewustwording van de risico's bij belading. Je leert praktische technieken om deze risico's uit te sluiten. Veilig en verantwoord transport staat in deze training centraal. 

Lading zekeren | code 95


Voor wie is deze cursus bedoeld?
De cursus Ladingzekeren is voor chauffeurs die naast het beladen, ook verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van de lading. Deze cursus is ook geschikt voor overslagmedewerkers en leidinggevenden om ongevallen tijdens transport te helpen voorkomen.


Wat leer je in deze eendaagse cursus? 

 • Lading veiliger zekeren
 • Lading sneller zekeren
 • Lading conform de richtlijnen zekeren

Welke onderwerpen behandelen we?

 • Risico's en gevolgen van niet goed laden.
 • Wet- en regelgeving voor het zekeren van een lading.
 • Verantwoordelijkheden van de betrokken partijen.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur en telt mee voor 7 nascholingsuren voor code 95.
Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus èn het lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee en twee muntjes om zelf te besteden aan frisdrank en/of een tussendoortje. Leuk toch?

Certificaat 
Als bewijs van deelname ontvange iedere cursist een certificaat Lading zekeren. Het certificaat sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.

Code 95
Deelname aan deze cursus kan bij het CCV voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd. Wij verzorgen deze registratie voor je.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op een datum naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Je kan ook bellen en dan regelen onze dames de inschrijving voor je. Als je je hebt ingeschreven heb je meteen onze garantie dat de cursus doorgaat!

Hoeveel kost deze cursus?


Deelname aan de cursus Lading zekeren kost €150

Alle bedragen zijn exclusief btw. De lunch, koffie/thee, twee muntjes, het certificaat en de CCV-aanmelding zijn bij de prijs inbegrepen.

Doe jij deze cursus voor de code 95 en ben je van plan meerdere cursussen te boeken? Profiteer dan van onze pakketkorting!

Doe je deze cursus liever incompany? Neem dan contact op met Lisa: 020 448 0190.

 

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

 • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
 • Het bespaart jullie reistijd.
 • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
 • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
 • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Melissa
Opleidingsadviseur 

073 205 3640
melissa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Ralph
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
r.bialy@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek