• Cursus Reachstacker in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen
  • On-the-job Praktijktraining
  • Scherpe groepstarieven op locatie
Reachstacker

Reachstacker

Het werken met een reachstacker en de specifieke arbeidsomstandigheden op de haven- en bedrijfsterreinen waar dit gebeurt kunnen grote risico’s met zich meebrengen. Aan de Reachstacker is een schuifspreader of een toploader bevestigd om containers mee op te pakken. Door middel van de reachstacker worden containers aan- en afgeleverd aan bijvoorbeeld vrachtauto´s, treinwagons en opleggers.

De cursus Reachstacker wordt incompany georganiseerd.

Reachstacker

Voor wie
Deze cursus is gericht op medewerkers die een reachstacker gebruiken bij overslagbedrijven en haventerminals en is zowel geschikt voor mensen met een redelijke mate van bedieningservaring als voor medewerkers die in de toekomst als reachstackerchauffeur gaan werken.

Resultaten
In deze cursus worden aanwijzingen gegeven voor een veilig en verantwoord gebruik van de reachstacker en overige technische voorzieningen. De specifieke bedieningsvaardigheden worden geoefend. Na het volgen van deze cursus ben je op de hoogte van de Arbo-regels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden, het gebruik van de reachstacker, en kan je deze toepassen in de praktijk.

Opzet & Examen & Certificaat
De duur van deze cursus is afhankelijk van het niveau van de deelnemers. De cursus wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten ontvangen het oficiële Westpoort-certificaat Veilig werken met de Reachstacker. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Certificaat
Geslaagde kandidaten ontvangen het oficiële Westpoort-certificaat Veilig werken met de Reachstacker. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Locatie
Wij verzorgen deze cursus alleen op locatie. In overleg stellen we graag een datum en tarief vast.

Tarief

De cursus Reachstacker wordt incompany georganiseerd. Het tarief hangt af van de locatie, het aantal deelnemers en het niveau van de kandidaten.
Neem contact met ons op voor een passende offerte: 020 - 4480190.

Incompany

De cursus kan incompany worden georganiseerd. De cursus vindt dan op de eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze wijze kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving leren toepassen.

Een incompany traject biedt enkele voordelen:
- Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
- Het bespaart reistijd
- Oefenen direct in de eigen werkomgeving
- Gebruik maken van je eigen materiaal
- Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
Het is ook mogelijk een groep medewerkers te laten opleiden op onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is bedoeld. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.

Meer weten?

Neem contact op met mij voor advies op maat.

Carola van Eerde

Opleidingsadviseur

 020-4480190
Carola@westpoort.nl