• Cursus Reachstacker in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen
  • On-the-job Praktijktraining
  • Scherpe groepstarieven op locatie
Reachstacker

Reachstacker

Het werken met een reachstacker en de specifieke arbeidsomstandigheden op de haven- en bedrijfsterreinen waar dit gebeurt kunnen grote risico’s met zich meebrengen. Aan de Reachstacker is een schuifspreader of een toploader bevestigd om containers mee op te pakken. Door middel van de reachstacker worden containers aan- en afgeleverd aan bijvoorbeeld vrachtauto´s, treinwagons en opleggers.

De cursus Reachstacker wordt incompany georganiseerd.

Reachstacker

Voor wie
Deze cursus is gericht op medewerkers die een reachstacker gebruiken bij overslagbedrijven en haventerminals en is zowel geschikt voor mensen met een redelijke mate van bedieningservaring als voor medewerkers die in de toekomst als reachstackerchauffeur gaan werken.

Resultaten
In deze cursus worden aanwijzingen gegeven voor een veilig en verantwoord gebruik van de reachstacker en overige technische voorzieningen. De specifieke bedieningsvaardigheden worden geoefend. Na het volgen van deze cursus ben je op de hoogte van de Arbo-regels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden, het gebruik van de reachstacker, en kan je deze toepassen in de praktijk.

Opzet & Examen & Certificaat
De duur van deze cursus is afhankelijk van het niveau van de deelnemers. De cursus wordt afgesloten met een examen. Geslaagde kandidaten ontvangen het oficiële Westpoort-certificaat Veilig werken met de Reachstacker. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Certificaat
Geslaagde kandidaten ontvangen het oficiële Westpoort-certificaat Veilig werken met de Reachstacker. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Locatie
Wij verzorgen deze cursus alleen op locatie. In overleg stellen we graag een datum en tarief vast.

Tarief

De cursus Reachstacker wordt incompany georganiseerd. Het tarief hangt af van de locatie, het aantal deelnemers en het niveau van de kandidaten.
Neem contact met ons op voor een passende offerte: 020 - 4480190.

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

  • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
  • Het bespaart jullie reistijd.
  • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
  • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
  • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Susanne
Opleidingsadviseur 

 073 205 3640
susanne@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Thomas
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
thomas@westpoort.nl