Routebeschrijving Sneek

Het trainingscentrum Sneek van Opleidingscentrum Westpoort is goed bereikbaar met de auto (je kunt hier gratis parkeren) en het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Voer dan dit adres in voor navigatiesystemen (klik op het adres om direct naar Google Maps te gaan):

Molenkrite 169
8608 WD in Sneek

0515 745 510


Als je met openbaar vervoer komt
Westpoort bevindt zich op 20 minuten met het openbaar vervoer vanaf het treinstation. Vanaf dit station kan je met bus 42 (richting Lemmer via Spannenburg), 45 (richting Hemelum Flinkeboskje) of 47 (Lemmer via Balk) naar bushalte Frieswijkstraat. Vanaf daar is het 9 minuten lopen. Ga in zuidelijke richting de Lemmerweg op. Sla rechtsaf richting de Potterzijlstraat. Weg vervolgen naar de Piekezijlstraat. Sla linksaf naar de Westhemstraat. Weg vervolgen naar de Molenkrite/het Viaduct Tinga. Sla linksaf naar de Molenkrite.

Als je met de auto vanuit Heerenveen komt 
Neem vanaf de K. R. Poststraat de afslag naar de A32. Ga bij knooppunt Heerenveen de A7 op. Neem op de rotonde de 2e afslag en blijf op de A7. De A7 gaat over op de E22. Vervolg de weg naar de E22/N354. Neem de afslag Lemmerweg richting Centrum. Houd link aan. Neem de Lemmerweg/N354 en Koningspil naar de Molenkrite.

Als je met de auto vanuit Leeuwarden komt 
Ga de N32 op in Wirdum vanaf de Oostergoweg en Overijsselseslaan. Neem de A32, N354 en ga bij Pasfeardyk linksaf. Sla vervolgens rechtsaf bij de Pasfeardyk om weer op de N354 te komen. Ga vervolgens alsmaar rechtdoor en voeg in op de E22. Neem de afslag Lemmerweg richting Centrum. Houd links aan en neem op de rotonde de tweede afslag. Rijd vervolgens naar de Molenkrite.

Als je met de auto vanuit Groningen komt
Ga de N7 op in Oosterpoortwijk vanaf de Turfsingel, Schuitendiep en Europaweg. Volg de A7 naar Sneek. Weg vervolgen naar de E22. Neem afrit Lemmerweg vanaf de N354/N7. Neem de Lemmerweg/N354 en Koningspil naar de Molenkrite.

 

Print Route