• Je kan bij ons dagelijks terecht
 • Zo geregeld: boek online of bel ons op
 • Voordelige all inclusive prijs van €195
 • Je certificaat binnen no time op zak
hoogwerker

Haal je hoogwerker certificaat met een hoogwerker cursus


Hoe je snel en goed je hoogwerker certificaat kan halen? Met onze eendaagse cursus hoogwerker ben jij binnen no time bekwaam om op de hoogwerker te werken! Het is verplicht om in het bezit te zijn van een hoogwerker certificaat, op hoogte werken brengt nu eenmaal veel risico’s met zich mee. Je leert in onze hoogwerker cursus veilig en efficiënt werken op de hoogwerker. Je doet hiervoor theoretische kennis en praktische vaardigheden op.

Alle ins en outs van de hoogwerker cursus
Tijdens deze cursus hoogwerker ga jij tijdens het theorieblok alles leren over de veiligheidseisen, hoe je de hoogwerker stabiel opstelt, de bediening en het gebruik van de hoogwerker. We gaan niet alleen maar uit een boekje leren hoe je veilig met een hoogwerker werkt, we gaan natuurlijk ook de hoogte in! Onder begeleiding van een docent ga jij praktijkoefeningen doen op onze hoogwerker. Als de hoogwerker geen geheimen meer heeft voor jou, ga jij je kennis bewijzen tijdens het officiële examen Veilig werken met de Hoogwerker. Haal jij dit? Dan heb jij het hoogwerker certificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om met de hoogwerker te werken! Zo snel kan het gaan.

Snel, makkelijk en leuk
Met deze cursus van Westpoort ben je al in één dag goed opgeleid en loop je, als het even meezit, aan het einde van de dag met een hoogwerker certificaat op zak de deur uit! Schrijf je direct in voor deze cursus in Amsterdam, Den Bosch of Waddinxveen. De cursus gaat altijd door en is €195,- inclusief lesmateriaal, lunch, certificaat & pasje. De cursus hoogwerker kan ook incompany worden georganiseerd. 

Doe jij de hoogwerker cursus voor je code 95? 
Ben jij beroepschauffeur en moet jij de code 95 halen? Het is mogelijk om deze cursus te volgen voor je nascholingsuren. Wij regelen de registratie bij het CCV. Kies bij je inschrijving voor de optie ‘code 95’. Wil je hier meer over weten? Bel dan met een van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie: 020 448 0190.

Alle ins en outs van de hoogwerkercursus


Voor wie is deze cursus bedoeld?
De hoogwerker cursus is voor professionals die tijdens hun werk gebruikmaken van een hoogwerker. Deelname is in overeenstemming met de Arborichtlijn om risico’s op (en boven) de werkvloer beheersbaar te maken.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. Eén dagdeel staat de theorie centraal en één dagdeel staat de praktijk centraal. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit  om je vaardigheden te oefenen. De cursus hoogwerker sluit je af met het officiële examen. 

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje. Leuk toch?

Wat kan je na deze eendaagse cursus?

 • Veilig werken met de hoogwerker.
 • Efficiënt werken met de hoogwerker.
 • Met diverse typen hoogwerkers aan de slag.

Welke onderwerpen behandelen we?

 • Veiligheidseisen
 • Arbowet
 • Stabiel opstellen
 • Controle en onderhoud
 • Modellen en typen
 • Bediening en gebruik

Het certificaat
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het officiële Westpoort certificaat Veilig werken met de Hoogwerker. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Het certificaat en je pasje sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.

Code 95
Deelname aan de cursus hoogwerker is goed voor 7 nascholingsuren. Wij verzorgen deze registratie voor je, als je dit hebt aangegeven.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 020 448 0190.

 

Hoeveel kost de cursus Hoogwerker? 


Het volgen van de Hoogwerkercursus inclusief het examen kost €195. De lunch, koffie/thee, het certificaat, lesmateriaal, pasje en de CCV-aanmelding zijn bij de prijs inbegrepen. Alle bedragen zijn exclusief btw. 

Hoogwerkercursus bij u op locatie?
Neem dan contact op met met één van onze dames: 020 448 0190.

Doe jij deze cursus voor de code 95?
Als je meerdere cursussen boekt kun je profiteren van onze pakketkorting!

 

Wil jij deze cursus incompany volgen?


Deze cursus kunnen wij ook incompany organiseren. De cursus vindt dan op een eigen locatie of bedrijf plaats. Op deze manier kunnen de werknemers direct de lesstof in hun eigen werkomgeving toepassen.

Wat zijn de voordelen van een incompany-traject?

 • Het programma kunnen wij volledig afstemmen op specifieke bedrijfsaspecten.
 • Het bespaart jullie reistijd.
 • Direct in de eigen werkomgeving oefenen.
 • Gebruikmaken van je eigen materiaal.
 • Zelf bepalen wanneer en hoe laat de cursus plaatsvindt.

Het is ook mogelijk om een groep medewerkers te laten opleiden op één van onze cursuslocaties in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen of Sneek. De medewerkers volgen dan een besloten cursus die alleen voor hen is. Ook hierin kunnen wij maatwerk bieden.
 

Wil je persoonlijk advies over incompany mogelijkheden?

Contactpersoon Amsterdam

Lisa
Opleidingsadviseur

 020 448 0190
lisa@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Den Bosch

Susanne
Opleidingsadviseur 

 073 205 3640
susanne@westpoort.nl

 

 

Contactpersoon Waddinxveen

Thomas
Vestigingsmanager Waddinxveen

0182 232 680
thomas@westpoort.nl

 


Amsterdam

Den Bosch

Waddinxveen

Sneek