Westpoort Waddinxveen

Opleidingscentrum voor bedrijven en particulieren

Nu ook in Waddinxveen: BHV, VCA, Asbest, Code 95, Heftruck en veel meer


Op 19 november 2018 opende Opleidingscentrum Westpoort de deuren van haar vestiging aan de Coenecoop 115 in Waddinxveen. Deze vestiging is erg goed bereikbaar met de auto, maar ook met openbaar vervoer (het treinstation is een wandeling van 5 minuten en het bustation maar 1 minuut).

Opleidingscentrum Westpoort is de opleider voor ARBO-gerelateerde cursussen gericht op veiligheid en mobiliteit, zoals VCA, BHV, asbest, heftruck, Code 95 en veel meer. Het grootste voordeel van een cursus volgen bij Opleidingscentrum Westpoort is snelheid. Elke week staan er veel verschillende cursussen op de planning op verschillende locaties. Cursisten kunnen dus direct aan de slag. Het examen vindt altijd aansluitend plaats na de cursus, wel zo efficiënt. En het certificaat? Die krijg je bij de meeste cursussen dezelfde dag nog mee.

Foto: Het trainingscentrum in Waddinxveen

Veel bestaande klanten wonen in Rotterdam, Den Haag en Gouda. Om deze vaste klanten en natuurlijk nieuwe klanten uit Zuid-Holland nog sneller en flexibeler van dienst te zijn, is het nieuwe opleidingscentrum in Waddinxveen geopend.

 

Opleidingen in Waddinxveen


 

Contact Westpoort Waddinxveen

Voor het telefonisch boeken van een cursus of meer informatie kun je contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Opleidingscentrum Westpoort Waddinxveen
Coenecoop 115, 2741 PJ in Waddinxveen
Telefoon: 0182 232 680
E-mail: info@westpoort.nl

Routebeschrijving

 

Referenties