Privacy Policy

Via onze Privacy Policy informeren wij je hoe Opleidingscentrum Westpoort omgaat je persoonsgegevens. Hierbij respecteert Opleidingscentrum Westpoort je privacy en wordt er gehandeld binnen de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Welke gegevens worden verwerkt?

Opleidingscentrum Westpoort verwerkt de persoonsgegevens die we van jou of van je werkgever ontvangen bij een aanmelding voor een cursus. Ook worden gegevens vastgelegd bij een aanmelding voor onze nieuwsbrief of je review van de cursus.
De gegevens die wij hierbij vastleggen zijn naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam en betalingsgegevens. Ook leggen wij vast of je voor een cursus geslaagd bent, het examenresultaat en de geldigheidsduur van je certificaat.
 

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt?

Je persoonsgegevens worden door Opleidingscentrum Westpoort gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de cursus;
  • de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan het examen;
  • voor specifieke analyses om onze dienstverlening te verbeteren;
  • voor toezending van onze nieuwsbrief of cursusinformatie;
  • voor correspondentie en contact met haar (potentiële) klanten
  • om te voldoen aan wet- en regelgeving.

De gegevens die wij gebruiken voor analyses ten behoeve van verbetering van onze dienstverlening worden geanonimiseerd. Deze data is niet meer te herleiden naar een persoon. Persoonsgegevens worden door Opleidingscentrum Westpoort niet verstrekt aan derden. Gegevens over aanwezigheid bij de cursus of examenresultaat kunnen wel worden verstrekt aan een werkgever indien deze daarom verzoekt en daartegen geen bezwaar is.

Cookies

Onze website – Westpoort.nl - maakt gebruik van cookies. Hiermee krijgen wij inzicht in de webpagina’s die je bekijkt, in welke volgorde en waarop je klikt. Het doel hiervan is om de gebruikersvriendelijkheid en het gemak van de website voor je te vergroten. De cookies registreren alleen het gedrag op onze website, en worden bij het verlaten ervan uitgeschakeld. Bij deze webanalyse maken we gebruik van GoogleAnalytics. Hierdoor is Google in het bezit van deze data. Zij kan deze aan derden verschaffen als zij hiertoe wordt verplicht.Het is ook mogelijk een waarschuwing voor cookies te installeren of deze uit te schakelen. De website kan hierdoor minder optimaal werken.

 

Beveiliging en bewaartermijn

Je persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik. Opleidingscentrum Westpoort bewaart de gegevens zo lang mogelijk voor de genoemde doeleinden, maar nooit langer dan wettelijk is toegestaan. 

Inzage

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren of te verwijderen door middel van afmelding voor de nieuwsbrief. De inzage vindt plaats door een bevestiging van de inschrijving retour te sturen met daarop alle data die wij (nodig) hebben. Voor andere verzoeken kun je e-mailen naar info@westpoort.nl.
 

Wijzigingen

Het staat Opleidingscentrum Westpoort vrij om haar privacy statement te wijzigen. Het privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 15 augustus 2016.

 

Referenties